Author

Redaksi

543 TULISAN

Bejo dan Supri

Bejo karo Supri kanca kenthel awit cilik nganti lulus kuliah. Bar lulus kuliah Bejo karo Supri ora tau ketemu ngantek puluhan tahun. Supri awit cilik...